Sayfalar

Subscribe:

Ads 468x60px

Linkler

10 Mart 2012 Cumartesi

GOM Player 2.1.37.5085





  • İşletim Sistemi : Tüm İşletim Sistemleri
  • Dil : en-US
  • Lisans : Ücretsiz
  • Boyut: 8.07 MB
  • Yayımcı: GRETECH CORP.
Tanıtım
GOM yerleşik popüler ses ve video çözücülerinin gömülü olduğu bir medya oynatıcı. videoların çoğu için ayrı ayrı çözücü yüklemeye gereksinim duyulmaz Çözücü Bulucu GOM Player birçok çözücüye (XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 ve daha fazlası) içerir.

Ayrı bir çözücü yüklemeye gereksinim duyulduğunda ise, GOM Player bulacaksınız. Kırılmış AVI Dosyalarını Oynatma (Patentli) GOM Player sahip olduğu patentli teknoloji ile bozuk indeksleri ile dosyalarınızı görüntülemenizi sağlayan veya hala indirilen edilmektedir.
 Güçlü Alt Yazı Desteği GOM Player (IDX ile) SMI, SRT, RT, SUB altyazı desteği için dosyaları. herhangi bir uyumsuzluk varsa Hatta alt yazı ve video senkronize edebilirsiniz.
Kullanışlı Çalma Listesi Eğer bir video dosyasını çalıştırın Eğer bir dosya dizinde benzer bir adla zaten var, otomatik olarak listesine eklenecektir.
 GOM Player, M3U, PLS, ASX gibi benzer bir müzik biçimi vardır. AVI, MPG, MPEG ve DAT gibi farklı medya formatı ile Farklı Medya Türlerini Destekleme yanı sıra, Windows medya biçimleri de (WMV, ASF, ASX) akışı destekleyen GOM Player. Ayrıca 5.1 kanal ses çıkışı ile DVD kalitesinde video izleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder